logo

Prisbelönta produkten Hydromx lanseras i Sverige

Prisbelönta produkten Hydromx lanseras i Sverige

Plumbing Solutions AB introducerar den prisbelönta produkten Hydromx, som med nanoteknik minskar energiförbrukningen i värme- och kylsystem med upp till 35 %.  Forskningsstudier från universitet samt tester i värme- och kylsystem visar att produkten kan kraftigt reducera energiåtgången, minska slitage på pumpar och ge en längre livslängd på hela utrustningen. Investeringen betalas på 2 år och ges 20 års garanti.

 

Nu söker de pilotinstallationer

Produkten hjälper alltifrån fastighetsägare, köpcentrum, idrottshallar, datahallar till tunga energiintensiva industrier, som till exempel pappersbruk. Den första referenskunden är en bostadsrättsförening på 100 lägenheter i Stockholm. Där har man genomfört en energikartläggning och beslutat om att investera i Hydromx för att åtgärda de brister som kartläggningen visat.

När Nils af Winklerfelt, företagets VD som till vardags arbetar i Istanbul, lanserar produkten i Stockholm säger han ”Vi söker nu pilotinstallationer i Stockholm. Vi tror att produkten kan passa både industrikunder och fastighetsägare som söker stöd från Klimatklivet m.fl. program för sina klimatåtgärder”.

 

Nanoteknik bidrar till en hållbarare lösning

Sverige är idag ledande i Europa inom utveckling av nanoteknik, en teknik som kan hjälpa till att lösa många av de globala samhällsutmaningarna. Hydromx är med och bidrar till en hållbarare lösning, bland annat genom sina giftfria produkter och sin minskning av energiförbrukning.

Plumbing Solution söker nu samverkan med pilotkunder och agenter bland VVS-företag i Norden, Baltikum samt Polen. Läs mer här.

 

Svara

*

UA-101406493-1